Participació Compromís

Participació Ciudadanos

Participació PSPV-PSOE

Participació València en comú

Participació PP

Des de la plataforma València per l’Aire hem organitzat l’acte QUÈ RESPIREN ELS POLÍTICS.

Amb este motiu tots el partits polítics amb representació a l’Ajuntament de la ciutat de València disposen des de principis de l’any 2019 les qüestions que adjuntem a esta nota.

Com és evident el tema té unes implicacions que abasten al model global de ciutat i, tot i que no és una qüesti. recent i menys encara a ciutats capdavanteres, el fet que molts dels anomenats “ajuntaments pel canvi” han triat com una de les seues insígnies la mobilitat sostenible, ha provocat que esta s’haja col·locat en el centre del debat polític.

Pretenem que l’acte tinga com a característiques fonamentals l’agilitat i la concreció, és per aquest motiu que el grups municipals, com dèiem, disposem amb temps el “qüestionari”. Així, després d’una breu intervenció inicial del moderador hi haurà el bloc de les preguntes a les que contestaran successivament cada partit sempre amb un temps estrictament cronometrat mentre que la pregunta figura en la pantalla.

Ens agradaria que, amb motiu d’este esdeveniment, i per ampliar qualsevol tipus d’informació sobre la nostra plataforma o la jornada ens posem prèviament en contacte.

Per ampliar la informació, pots visitar el nostre web (posar el link ) tot i que ja t’adjuntem també el manifest programàtic.

Esperant les teues notícies, aprofitem l’ocasió per saludat-te cordialment.

València a 18 de febrer de 2019

València per l’aire